HeidiD-maj17

Velkommen til HD Terapi

Født i 1965 og bor på 23. år sammen med min mand, har 2 voksne børn, 2 voksne bonus børn og børnebørn.

Egen praksis som psykoterapeut og coach siden sommeren 2012 med erfaring fra mere end 400 enetimer med klienter.
Certificeret og eksamineret coach og psykoterapeut 2012. Coach og psykoterapeutskolens 4-årige uddannelse med ret til at anvende skolens licens til biopsykologisk analyse. Uddannelsen indeholder anerkendte samtale-, psykodynamiske- og kropsdynamiske teknikker/metoder.

Kontoruddannelse 1987. Regnskab og administration.

Jeg har personlig erfaring med skilsmisse, teenage- og delebørn, stress, sygdom i familien, uddannelse, ledighed og arbejdsliv.

Klientudtalelser

Du har været en superhjælp, og givet mig mange værktøjer som jeg kan bruge i min videre udvikling. Så hvis jeg igen får brug for at få lidt hjælp, så er det helt sikkert dig jeg kontakter. Har været rigtig godt tilfreds.
Bo, 34 år
Det nytter noget at komme her. Jeg har tabt mig 17 kg ved at ændre min livsstil
Eva, 60 år
Jeg har lært, at blive glad for mig selv og gør ting der betyder noget for mig. Jeg taler mere åbent, hvis der er nogle ting og er bedre til at modtage ros og kritik.
Bente, 54 år
Sætte sig selv i fokus, burde alle gøre for sig selv. Jeg skal ta’ tid til mig selv, for jeg er vigtig.
Mia, 32 år
Alene det at snakke om tingene har hjulpet. Jeg kan bruge de værktøjer, jeg har fået, og jeg har fået indblik i sammenhængen mellem følelser, tanker og hvad der sker i kroppen.
Susanne, 64 år
Jeg er en kvinde på 55 år, som i julen 2007 gik ned med stress. Alt var sort og uholdbart. Jeg var i dette “sorte hul” flere måneder, før jeg begyndte at kæmpe mig op af “hullet”. Jeg var igennem flere forskellige forløb, før jeg fandt den rette hjælp: psykoterapi samt en behandler, jeg havde tillid til. Tillid er et vigtigt element i et behandlingsforløb. Her fik jeg åbnet op for alt det fortrængte, som tyngede mit sind – jeg fik svar på, hvorfor jeg var og reagerede, som jeg gjorde. Og vigtigst af alt: en masse gode værktøjer, som jeg den dag i dag bruger flittigt.
Pia